Programma

Beste Klim-Opper,

De maand maart betekent klassiek de opstart van ons wielerseizoen met een ontbijtvergadering, groepsfoto en een eerste rit, en voor deze met al wat meer kilometers op de teller een eerste bijrit.

Helaas, de huidige coronamaatregelen laten dit nog niet toe. Men mag nog steeds slechts met maximaal 4 personen samen fietsen. Alsook, moet het clublokaal nog gesloten blijven.

Echter, vanaf het moment dat men opnieuw met minstens 10 personen mag samen fietsen, zullen we het seizoen opstarten net zoals we vorig jaar deden en ons splitsen naargelang het aantal aanwezigen in 2, 3 of meer groepen. Iedere groep onder begeleiding van minstens één bestuurslid.

We begrijpen dat dit natuurlijk nog lang niet de manier is waarop we allemaal liefst onze hobby uitoefenen. Inderdaad, het sociale aspect is op z’n minst even belangrijk. Van zodra het kan, gaan we met volle goesting het officiële clubseizoen op gang trekken. Op het programma natuurlijk de klassiekers zoals de Proloog, Waterrit, Muur, Klim-oppers, en veel meer.

Omdat we toch allemaal willen naar iets uitkijken, hebben we met het bestuur besloten daar iets aan te doen. Noteer alvast in jullie agenda: zaterdag 4 september 2021: Daguitstap met ’s avonds een barbecue! De daguitstap wordt een rit van +/- 150 vlakke kilometers met de nodige versnaperingen onderweg.

Daarnaast komt er ook nog een sportieve uitdaging. Hier moet de tijd nog wat raad brengen, wat, waar en wanneer.

Verder rest er ons als bestuur jullie allemaal te bedanken voor jullie geduld en vertrouwen. Op één na, zijn alle leden van 2020 opnieuw ingeschreven en krijgen we er één nieuw lid bij, Joost De Tavernier. Dit brengt ons terug op 58 leden, inclusief onze trouwe chauffeur Willy.

We volgen de beslissingen die zullen worden genomen door de overheid in verband met het mogelijks versoepelen van de coronamaatregelen van nabij op, en gaan hier snel op reageren en jullie informeren.

Groeten,

Het bestuur.

NOTA:

Gelieve de wegcode te respecteren.

Let er aub op NIET TE BREED te gaan fietsen, met 2 naast elkaar is de regel.

Wees hoffelijk tegenover andere weggebruikers. Een wielertoeristenclub is GEEN wielerpeloton !

Niemand van het bestuur, noch de uitstapleider, noch de man van de achterhoede kan verantwoordelijk gesteld

worden bij verkeersovertredingen en de mogelijks daaruit voortvloeiende ongevallen.

Bij hevige mist en/of stortregen kan de rit door de uitstapleider in overleg met bestuur al of niet afgelast worden.

Wijzigingen in het programma en/of aan het parcours kunnen door allerlei omstandigheden noodzakelijk zijn

en dit zonder voorafgaande verwittiging aan de leden om welke reden dan ook.

Ritten met * = licht heuvelachtig

Ritten met ** = iets zwaarder parcours